Başkan Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka'yı Ziyaret Etti ve Yeni Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu
26/08/2014 16:55:39

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Murat Yazan ile birlikte Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka’yı ziyaret etti ve yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.
Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan yeni hizmet binasında daire başkanlıklarını ziyaret eden ve binada incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka’dan yapılan çalışmalar konusunda bilgi aldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ana yapıyı oluşturduklarını ve sistemin işlemeye başladığını belirten Başkan Albayrak, “Daire Başkanlıklarımız ve şube müdürlüklerimizi oluşturduk. Eksikliklerimizi de hızla gideriyoruz. Sanıyorum Kasım Ayından sonra hızlanmaya başlayacağız. Yapacağız edeceğiz devri artık bitiyor. Bundan sonra yaptıklarımızla halkımızın karşısına çıkacağız” dedi.