TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Çorlu Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Temel Atma Törenine Katıldı
28/08/2014 22:46:19
Başkan Albayrak, Çorlu Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Temel Atma Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temel atma törenine katıldı.
Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün ve CHP İl Başkanı Recep Palabıyık’ın da katıldığı temel atma töreninde bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir olarak Çorlu için de önemli projelerimiz var. Arıtma Tesisi, Katı Atık Bertaraf Tesisi, Sebze-Meyve Hali-Soğuk Hava Deposu, Mezbaha ve Hayvan Pazarı, Fuar ve Kongre Merkezi, Ulaşım Planlaması, Köprülü Kavşak ve Dal-Çık, Şehirlerarası Otobüs Terminali bunlardan bazıları.
Büyükşehir Belediyemizin önderliğinde Çorlu’da ve diğer tüm ilçelerimizde; modern bir yaşam için gerekli altyapı ve üstyapı projelerimizle, günün gerçeklerine ve geleceğin gereklerine uygun ulaşım çözümlerimizle; kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız, engellilerimiz ve yaşlılarımıza yönelik sosyal projelerimizle; sağlık, kültür, sanat, spor yatırımlarımızla Tekirdağ genelinde yaşamın her alanına yenilikler, çözümler ve güzellikler getireceğiz. Bu dönem Tekirdağ ile birlikte Çorlu’nun da altın çağını yaşayacağı bir dönem olacak.
Bu duygu ve düşüncelerle Çorlu’da önemli hizmetlere imza atan Ünal Baysan’ın şahsında Çorlu Belediyesi’nin tüm çalışanlarına ve bu projenin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Tesisimizin temel atma töreninin hayırlı olmasını diliyor, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun en kısa zamanda bitirilerek halkımızın hizmetine açılmasını temenni ediyor, en içten dileklerimle selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Konuşmaların ardından Temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma töreninde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Şefik Yazan, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ve 17 daire başkanı da hazır bulundu.
 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.