TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Çorlu Nusratiye Mahallesi'nin Kanalizasyon Sorunu Sona Eriyor
07/10/2014 14:27:32
Çorlu Nusratiye Mahallesi'nin Kanalizasyon Sorunu Sona Eriyor

Çorlu Nusratiye Mahallesi'nin kanalizasyon sorununu sona erdirecek olan Atık Su Hattının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Tekirda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta'nın da katıldığı törende Nusratiye Mahallesi Atık Su Hattının temeli atıldı. 

Gerçekleştirilecek olan çalışma çerçevesinde, Çorlu İlçesi Nusratiye Mahallesi Üvez Sokak üzerinde, zamanla yaşam alanı içerisinde kalan Atık Su Deşarj Noktasının vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine uzaklaştırılması adına 1 Kasım Caddesi ve bağlı sokaklarda 1033 mt. Ø300  Beton Büz ile Atık Su Hattı yapılacaktır.

Yapılacak olan hat ile Deşarj Noktası Çorlu Kuzey Kollektörünün geçtiği güzergaha kadar uzaklaştırılmış olup, Kollektör Hattının da yapılması ile Atık sular yapılacak olan Atık Su Arıtma Tesisine ulaştırılacaktır.

Temel atma töreninde bir konuşma yapan Tekirda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ'nin çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "Su ve Kanalizasyon İdaremiz, sayın Hocamız Halim Orta yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bugün de burada Nusratiye Mahallesinin yıllardan beri devam eden kanalizasyon sorununu ortadan kaldıracak çalışmayı başlatıyoruz. Tekirdağ'ın her yerinde özellikle kırsal kesimde altyapı konusunda önemli çalışmalarımız olacak. Bu çalışmanın Nusratiye Mahallesine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.