Başkan Albayrak, Çerkezköy'de Ehli Beyt Dergahı ve Cem Vakfını Ziyaret Etti
08/10/2014 09:31:33
Başkan Albayrak, Çerkezköy'de Ehli Beyt Dergahı ve Cem Vakfını Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kurban Bayramı sonrası Çerkezköy’e giderek burada bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Sabahın erken saatlerinde Çerkezköy’e giden Başkan Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve diğer yöneticiler ile birlikte Çerkezköy Ehli Beyt Vakfı ve Cem Vakfını ziyaret etti.

Öncelikle Ehli Beyt Dergahını ziyaret eden Başkan Albayrak burada Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe ve Ehli Beyt Dergahı yönetimi tarafından karşılandı. Dergah hakkında bilgi alan Başkan Albayrak, eksiklerin giderilmesi için gerekli desteğin verileceğini dile getirdi.

Ardından Cem Vakfı’nı da ziyaret eden Başkan Albayrak, Cem Vakfı Çerkezköy Şube Başkanı Hüseyin Taş ile bir süre sohbet etti.