TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
İL GENELİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
14/10/2022 15:33:22
İL GENELİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

İl genelinde yol yapım çalışmalarına hız veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Ekipleri tarafından, Malkara İlçesi'nin Aksakal Mahallesi ile Şarköy Anayolu arası bağlantı yolunda başlatılan bsk sıcak asfalt serim çalışmalarımı tamamlandı. 

Uzunluğu 1.500 metre, genişliği 6 metre olan yolda başlatılan çalışmalar kapsamında toplamda 2.300 Ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirilmiştir.

Öte yandan, Süleymanpaşa İlçesi'nde bulunan İstiklal Marşı Caddesi'nin Bağlaraltı Caddesi olan bağlantı yolu çift şerit olarak asfaltlandı. Çift şerit yapılan yol, Kuzey Güney kısmındaki İstiklal Marşı Caddesi ile Yeşilyurt Caddesini birbirine bağlamaktadır.

İl genelinde yol çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin 11 ilçede yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda; Fen İşleri ekiplerimiz tarafından belirli bir planlama doğrultusunda, Malkara ve Süleymanpaşa ilçelerimizde tamamlanan yollarımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.