Başkan Albayrak, Selden Etkilenen İnecik Mahallesinde İncelemelerde Bulundu
26/10/2014 20:46:47
Başkan Albayrak, Selden Etkilenen İnecik Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, aşırı yağışlardan dolayı meydana gelen selden etkilenen İnecik Mahallesinde incelemelerde bulundu.

TESKİ Daire Başkanları ve bürokratlar ile birlikte İnecik’te incelemelerde bulunan ve vatandaşlarla görüşen Başkan Albayrak, “Aşırı yağışlardan dolayı oluşan sel İnecik Mahallemizde bazı sıkıntıları neden oldu. Vatandaşlarımızın oluşan olumsuz durumdan en az şekilde etkilenmesi için gerekli incelemelerimizi yaptık. Konuya hakim bürokratlarımız ile birlikte selden etkilenen bölgelerin değerlendirmesini yaptık. İnecik Mahallemizin sakinleri ile görüştük. Yapılması gerekenler ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Hasarların giderilmesini sağlamak ve aşırı yağışlarda olumsuz durumun yaşanmasını önlemek amacıyla gerekli tedbirleri alacağız. Selden etkilenen vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.