Başkan Albayrak, Şarköy, Malkara ve Hayrabolu'da İncelemelerde Bulundu
26/10/2014 21:06:44
Başkan Albayrak, Şarköy, Malkara ve Hayrabolu'da İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde faaliyet gösterecek hizmet binalarının tespiti için incelemelerini sürdürüyor.

Şarköy, Malkara ve Hayrabolu’da Büyükşehir Belediyesi hizmet binası olarak düşünülen yerleri inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Başkan Albayrak, “Büyükşehir Belediyesinin ilçelerdeki hizmet binalarını oluşturmak için incelemelerimizi sürdürüyoruz. Kasım ayı ile birlikte binalarımızı hizmet açmaya başlayacağız. Son değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Bugün de Şarköy, Malkara ve Hayrabolu’da binaları inceledik. Gerekli değerlendirmeleri yaptık. En kısa sürede binalarımızı hizmet açacağız” dedi.

Başkan Albayrak, ayrıca bina incelemelerinin yanı sıra TESKİ’nin ilçe merkezlerini de gezerek çalışanlar ile bir araya geldi, TESKİ’nin ilçe yetkilileri ile durum değerlendirmesi yaparak, hayata geçirilecek olan projeler ile ilgili bilgi aldı.