Başkan Albayrak, Çerkezmüsellim'de Asker Düğününe Katıldı
26/10/2014 21:13:00
Başkan Albayrak, Çerkezmüsellim'de Asker Düğününe Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile birlikte Hayrabolu’nun Çerkezmüsellim Mahallesi’nde askere giden gençler için düzenlenen asker düğününe katıldı.

Asker düğününde bir konuşma yaparak mahalle sakinlerine ve askere gidecek gençlere hitap eden Başkan Albayrak, “Burada gördüğüm bu manzara gerçekten inanılmaz. Vatan savunması için asker gidecek olan gençlerimiz davul zurna eşliğinde halaylar çekerek askere gidiyorlar. Bu tür olayla beni her zaman duygulandırmıştır. O nedenle bugün burada aranızda olmak istedim. Bundan büyük bir mutluluk duyuyorum. Askere gidecek olan olan tüm gençlerimize hayırlı teskereler diliyorum. Bugün davul zurna eşliğinde askere gittiğiniz gibi sağ salim kazasız belasız yine ailelerinize ve sevdiklerinize kavuşmanızı temenni ediyorum” dedi.

Başkan Albayrak daha sonra askere gidecek gençleri tek tek alınlarından öperek uğurladı ve gençlerle gurur duyduğunu söyledi.