Başkan Albayrak, Tekirdağspor Takım Kaptanı Orhan'a Geçmiş Olsun Ziyaretinde bulundu
06/04/2015 11:41:26

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağspor Takım Kaptanı Orhan Küçükertuğrul'u hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaptan Orhan'da Başkan Albayrak'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve Tekirdağpsorun şampiyonluğunun kendisine acılarını unutturduğunu söyledi.

Kocaelispor Maçının 13. Dakikasında girdiği bir ikili mücadele sonrası kolu kırılan Tekirdağspor Takım Kaptanı Orhan Küçükertuğrul, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.