Başkan Albayrak'ın 10 Nisan Polis Günü Mesajı
09/04/2015 18:31:57
Başkan Albayrak'ın 10 Nisan Polis Günü Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizin en köklü, en temel kurumlarından biri olan Polis Teşkilatımız 170 yıldır, kamu düzeninin ve asayişinin sağlanması, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumlulukları yerine getirmektedir. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin teminatı olan Polis Teşkilatımız, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Gücünü halktan ve kanunlardan alarak, görevini fedakarca yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümünde görevlerini kahramanca yerine getirirken hayatlarını kaybeden şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, görevi başındaki tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Günü'nü kutluyorum"