Başkanvekili Funda Serfiçe'nin Turizm Haftası Mesajı
15/04/2015 11:31:40
Başkanvekili Funda Serfiçe'nin Turizm Haftası Mesajı

Ülkemiz tarih, kültür ve doğal güzellikler açısından önemli zenginlikler barındırmaktadır. Dört mevsimin bir arada yaşandığı, turizm çeşitliliği bakımından dünyanın sayılı ülkelerinden biri olan Türkiye;  son derece önemli bir turizm potansiyeline sahiptir.

Geçmişten günümüze ulaşan doğal güzellikleri ve tarihi birikimiyle öne çıkan şehrimizde görülmeye değer sayısız eser bulunmaktadır. Sahili, doğal plajları, mesire alanları, arkeolojik ve etnografik eserleri, her yıl düzenlenen Kiraz Festivali ile ``Marmara'nın inci gerdanlığındaki elmas Tekirdağ'' turizmin her çeşidine ev sahipliği yapmaktadır.

Bu duygu ve düşünceler ile turizm alanında ilimiz tanıtımının daha etkin hale getirilmesi ve daha ileriye götürülmesini diliyor, Turizm Haftasını kutluyorum.