Çanakkale Savaşlarında Tekirdağ Sempozyumu sona Erdi
24/04/2015 18:28:17
Çanakkale Savaşlarında Tekirdağ Sempozyumu sona Erdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz sahnesi(Belediye Kültür Merkezi) salonunda düzenlenen " Çanakkale Savaşlarında Tekirdağ" adlı sempozyuma sona erdi.  Sempozyumun 2. Gününde de yurt içi ve yurt dışından gelen konuşmacılar katılanları Çanakkale Savaşlarında Tekirdağ'ın önemi konusunda bilgilendirdiler. Sempozyumun kapanış konulmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak çok yararlı bir sempozyum olduğunu, bundan sonraki sempozyumların yeni binada daha geniş katılımlarla yapılacağını belirterek başta Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Tamer Dodurka, Kültür sosyal işler Daire Başkanı Özcan Kabak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti ve konuşmacılara da plaket verdi. Program sonunda ayrıca daha önce sonuçlanan tiyatro kısa oyun metni yarışmasında dereceye giren yarışmacılar da plaket ve para ödüllerini yine Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak'ın elinden aldılar.