Başkan Albayrak Halkın İçinde
07/05/2015 09:24:25
Başkan Albayrak Halkın İçinde

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, her zaman halkın içinde her zaman vatandaşlarla iç içe.

Hemen hemen her sabah gerçekleştirdiği sabah gezmelerinde Hükümet Caddesi ve Muratlı Caddesi'nde esnafları dükkanlarında ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Başkan Albayrak, kahvehanelerde de vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşların istek ve beklentilerini dinleyerek notlar alan Başkan Albayrak, vatandaşa hizmet etmenin kutsal bir görev olduğunu belirterek, "Biz bu göreve halkımıza hizmet etmek için geldik. Bizi bu göreve halkımızın layık gördü dolayısıyla da onlardan ayrı kalmamız mümkün değil. Bundan sonra da halkımızla kucaklaşmaya, vatandaşlarımızla bir arada olmaya devam edeceğim" dedi.