Başkan Albayrak, Bıyıkali Mahallesi'nde Vatandaşlarla Biraraya Geldi
19/06/2015 13:42:58
Başkan Albayrak, Bıyıkali Mahallesi'nde Vatandaşlarla Biraraya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Bıyıkali Köyü'nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Cuma Namazı öncesi vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden, hal ve hatırlarını soran, istek ve beklentilerini dinleyen Başkan Albayrak, "Cuma Namazı öncesi Bıyıkali Mahallesi sakinleri ile sohbet etme fırsatı bulduk. Dertleştik, vatandaşlarımızın bizden beklentilerini dinledik, yapılacak olan çalışmalar ile ilgili bilgi verdik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

Başkan Albayrak'ın ziyaretinden memnuniyetlerini ifade eden Bıyıkali sakinleri de isteklerini Başkan Albayrak'a birinci ağızdan iletme fırsatı buldular.