Başkan Albayrak'a Ziyaretler Sürüyor
19/06/2015 15:43:10
Başkan Albayrak'a Ziyaretler Sürüyor

Tekirdağ'da faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve özel kişilerden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a ziyaretler devam ediyor.

Başkan Albayrak bugün, Tekirdağ'a yeni atanan İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Ulusan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sait Ali Gümüştaş, Yamaç Paraşütü Kulübü Başkanı Sadri Özel, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahim Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri ile Mübeccel Karaevli'yi makamında ağırladı.

Ziyaretlerinde konukları ile tek tek ilgilenerek sohbet eden Başkan Albayrak, kendi alanları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.