Başkan Albayrak Uyuşturucu ile Mücadele Konusunun Görüşüldüğü Toplantıya Katıldı
27/07/2015 11:57:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından organize edilen, İl Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu Toplantısı'na katıldı. Temmuz ayı itibarı ile üçüncüsü gerçekleştirilen toplantıda Başkan Albayrak ile birlikte Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu da hazır bulundu.

Tekirdağ Polis Evi'nde düzenlenen toplantıda bir önceki toplantıya yönelik konular değerlendirilirken, ardından toplantıyla ilgili gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıda ayrıca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar, ülkemizdeki gelişmeler, sorunlar ve alınması gereken önlemler görüşüldü.