TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Süleymanpaşa'da Sabah Mesaisinde Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu
09/09/2015 08:48:23
Başkan Albayrak, Süleymanpaşa'da Sabah Mesaisinde Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sabah mesaisinde Süleymanpaşa İlçesi'nde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

''11 İLÇEYE 11 OKUL PROJESİ'' KAPSAMINDA YAPTIRILAN OKUL İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Süleymanpaşa İlçesi Gündoğdu Mahallesi'nde yapımı devam eden okul inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, okul inşaatının son durumu ve gidişatı ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

İKİNCİ DURAK ÇANDARLIZADE CADDESİ

Okul inşaatının ardından Çandarlızade Caddesi'ne geçen Başkan Albayrak, bir süre sonra burada başlayacak asfaltlama çalışmaları öncesi devam eden menfez ve altyapı çalışmalarının son durumunu yerinde gördü.

ESNAFLARLA BİR ARAYA GELMEYİ DE İHMAL ETMEDİ

Başkan Albayrak, Devlet inceleme gezileri esnasında Devlet Hastanesi yanında faaliyet gösteren taksi durağında çalışan taksici esnafı ile de bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi ve hayırlı işler bol kazançlar temennisinde bulundu.

KATLI OTOPARK YAPILMASI DÜŞÜNÜLEN ALANDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Devlet Hastanesi'nin hemen üst kısmında bulunan ve katlı otopark yapılması planlanan alanda da incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, alanın son durumunu yerinde gördü ve yetkililerden bilgi aldı.

MEY İÇKİ FABRİKASINDA ESKİ MESAİ ARKADAŞLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Albayrak, uzun yıllar hizmet verdiği şimdiki ismi ile Mey İçki Fabrikası'na da bir ziyaret gerçekleştirdi ve burada eski mesai arkadaşları ile bir araya gelerek hasret giderdi.

MALKARA YOLU BARBAROS MAHALLESİ ARASINDAKİ YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Başkan Albayrak daha sonra Malkara yolu ? Barbaros Mahallesi arasında yapımı devam eden yol çalışmalarını da yerinde inceledi ve çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.