Büyükşehir ve İlçe Belediye Personellerine İhale Kanunu Eğitimi
09/09/2015 09:56:56
Büyükşehir ve İlçe Belediye Personellerine İhale Kanunu Eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesinde çalışan personele yönelik düzenlenen hizmetiçi eğitimi Tekirdağ Büyükşehir Yılmaz İçöz Sahnesi  (Kültür Merkezi)  ve Ticaret Sanayi Odası salonunda gerçekleştirildi. Genel Sekreter Oral Karakaya'nın yanısıra bazı  daire başkanları ve ilçe belediyelerden gelen personelin de ilgi gösterdiği eğitim toplantısına eğitmen olarak katılan Haluk Nalçakar  3 gün boyunca 4734 sayılı kamu ihale kanunu, 4735 sayılı kamu ihale sözleşmeleri kanunu, 2886 sayılı devlet ihale kanunu, 5237 sayılı Türk ceza kanununun 235 ve 236. maddelerinde yer alan ihale ve edimin ifasına fesat karıştırma suçunun tanımı dikkat edilmesi gereken hususlar ve teknik şartnamelerin düzenlenmesi konularında bilgiler sundu.