Otogarlara Düzenleme
30/11/2015 14:36:35
Otogarlara  Düzenleme

İşletmeciliği  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından yapılan ve yoğun araç sirkülasyonu olan Saray, Çerkezköy, Çorlu, Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerindeki Uluslararası ve Şehirlerarası Yolcu Terminallerinde çehre değişimleri devam ediyor. Daha önce genel bakım onarımdan geçirilen terminallere şimdide otogar otomasyon sistemi kuruldu. Bu sistemle terminallere giriş çıkış yapan araçlar kontrol altına alınarak terminal içerisindeki araç sirkülasyonu düzenlendi. Otogarlardaki değişimin ve yenilenmenin devam edeceğini belirten yetkililer "Bu değişiklikler halkımıza hayırlı olsun" dediler.