Başkan Albayrak Güngörmez'de Küçük Öğrencilere Karne Verdi
22/01/2016 14:56:17
Başkan Albayrak Güngörmez'de Küçük Öğrencilere Karne Verdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Saray'ın Güngörmez Mahallesinde çevre düzenlemesi Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Güngörmez İlköğretim okulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Özgür Aktaş ve öğretmenlerle görüşen Başkan Albayrak  sınıfları gezerek daha önce kendisine mektup yazıp okullarına yardım isteyen öğrencilerle görüştü ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Öğrencilere karnelerini de takdim ederek iyi tatiller dileğinde bulunan ve mektupların hepsini beğenerek okuduğunu ifade eden Albayrak" Atatürk'e Bayrağa ve Ülkemize her zaman sahip çıkın, bu doğrultudan ayrılmayın" dedi. Başkan Albayrak'a çiçek veren öğrenciler okullarına verdiği destek için teşekkür ettiler. Albayrak "Okulunuzda ne zaman bir sorun olursa mektupla yine bize bildirin" dedi.