Şehit Zafer Çan Parkı Safaalan Mahallesinde Hizmete Açıldı
18/05/2016 20:04:36
Şehit Zafer Çan Parkı Safaalan Mahallesinde Hizmete Açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Saray Belediyesi tarafından Saray ilçesi Safaalan Mahallesinde kısa bir sure içinde tamamlanan Şehit Zafer Çan Parkı  törenle hizmete açıldı.

Saray Kaymakamı Alp Arslan'ın yanısıra, 3. Mekanize Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, askeri erkan, Safaalan Muhtarı Mehmet Özmen ve Safaalan Mahallesi sakinlerinin katıldığı törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  "Şehidimizin adı artık doğum gününde açılışını yaptığımız parkta yaşayacak. İnşallah bundan sonra tek dileğimiz şehitlerin gelmemesidir. Safaalan Mahallemiz İstanbul'a açılan kapımızdır. Safaalan Mahallemize de diğer mahallelerimize olduğu gibi  bundan sonra da hizmetlerimiz devam edecektir." dedi.

Saray Kaymakamı Alp Arslan da güzel hizmetten dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ver Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban'a teşekkür etti.