Başkan Albayrak Çorlu'da
08/06/2016 11:26:45
Başkan Albayrak Çorlu'da

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu ilçesinde bazı incelemelerde bulundu.

Fen İşleri daire Başkanlığı tarafından yaptırılan Bülent Ecevit Bulvarı Türkgücü Organize Sanayi Bölgesi bağlantı yolundaki çalışmaları yerinde görerek yetkililerden bilgi alan Başkan Albayrak bu yolun kısa bir süre içinde tamamlanacağını belirterek yolun hizmete açılmasından sonra bu bölgede büyük bir rahatlama olacağını söyledi.

Teski'nin Kumyol Caddesi altyapı programında bulunan Şeyhsinan Mahallesindeki Kılıç ve Güney Caddesinde devam eden yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarını da inceleyen Başkan Albayrak vatandaşlardan biraz sabırlı olmalarını istedi ve çalışmalar tamamlandığında Kumyol caddesinde sel baskınlarının ortadan kalkacağını belirtti.