Albayrak "Eğitime Yapılan Yatırım Her Şeyin Üstündedir"
01/07/2016 15:58:48
Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,     Valilikte düzenlenen protokole katıldı.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan, Çerkezköy Kaymakamı Kubilay Metin, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, İş adamı Ömer Kılıç, Hayırseverler Ahmet Çetin ve Seval Çetin'in katıldığı protokolde Serkan Karagöz ve Müjgan Karagöz evlerini Fen Lisesi yapılması için bağışladı.

Başkan Albayrak hayırsever vatandaşlara teşekkür ederek eğitime yapılan yatırımın her şeyin üstünde olduğunun altınız çizdi.