Başkan Albayrak'ın Kadir Gecesi Mesajı
01/07/2016 15:33:06
Başkan Albayrak'ın Kadir Gecesi Mesajı

Birlik ve beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun olarak yaşandığı on bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın heyecanını ve sevincini yaşıyoruz. Rahmet ve merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı, duaların ve tövbelerin kabul olduğu bu gece,  birlik ve beraberliğimizi pekiştirme, kırgınlıkları unutma, sevgi, saygı ve hoşgörüyü hakim kılmak için sunulan önemli bir fırsattır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimin mübarek Kadir Gecesi'ni kutlar, tüm insanlığa barış, sağlık ve huzur getirmesini dilerim.