Başkan Albayrak'ın Ramazan Bayramı Mesajı
04/07/2016 15:13:53
Başkan Albayrak'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevginin ve hoşgörünün simgesi olan bir bayramı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm Müslümanlar için büyük önem taşıyan Ramazan Bayramı, bizleri birbirimize yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren, birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinin sergilendiği anlamlı ve özel günlerin başında gelmektedir.

Dostluğu, sevgiyi ve mutluluğumuzu paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi en sıcak şekilde hissettiğimiz, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."