TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Eski Başkan ve Belediye Meclis Üyeleriyle Yemekte Buluştu
04/08/2016 23:17:06
Başkan Albayrak Eski Başkan ve Belediye Meclis Üyeleriyle Yemekte Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  2009-2014 dönemi Belediye Meclis Üyeleriyle yemekte buluştu.

Yelken kulüpte düzenlenen ve Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz'ın da eşlik ettiği yemeğe Tekirdağ eski Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç'ın yanı sıra  eski Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Herkesi tek tek dinleyerek,  öneri ve isteklerini öğrenen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ eski Belediye Başkanı, yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Albayrak  geçen dönemki başarılı çalışmaları nedeniyle başta Tekirdağ eski Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç olmak üzere tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Büyük değişimlerin sıkıntılı olabileceğini belirten Tekirdağ eski Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç da; "Sıkıntıları yaşanacak bir dönemi yaşıyoruz.  Peyderpey  projelerin hayata geçmesiyle birlikte Tekirdağ'ın hakkettiği yere  geleceğinden kimsenin kuşkusu yok.  5 yıl canla başla çalışan, tecrübeli olan arkadaşlarımızdan her zaman yararlanabilirsiniz, hepsi gerektiğinde size yardımcı olmaya hazırdır. Tüm arkadaşlarıma da verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.