Daire Başkanlarına Afet ve Acil Durum Yönetimi Stratejik Planı Sunumu Yapıldı
19/08/2016 15:19:59
Daire Başkanlarına Afet ve Acil Durum Yönetimi Stratejik Planı Sunumu Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi arasında imzalanan Afet ve Acil Durum Yönetimi Stratejik Planı Protokolü kapsamında; hazırlanan Afet ve Acil Durum Yönetimi Stratejik Planı hazırlanarak Tekirdağ Daire Başkanlarına görsel sunu eşliğinde anlatıldı.

Sunumda Afet ve Acil Durum Yönetimi Stratejik Planı çerçevesinde tüm il genelinde afet acil durum oluşması durumunda belediye teşkilatının tüm birimlerinin görev ve sorumlulukları belirlendi.  Daire başkanlarına sunumda plan içerisinde 11 ilçe belediyesine yönelik hazırlanan Afet ve Acil Durum Yönetimi Planı konusunda gerekli bilgilendirmeler yapıldı.