Başkan Albayrak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Çelenk Sunma Törenine Katıldı
03/12/2019 14:09:54
Başkan Albayrak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Tarihi Tekirdağ Valilik Binası önünde gerçekleşen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Sosyal İşler Dairesi Başkan Vekili İsa Karadağ, siyasi parti temsilcileri, STK'lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurumlar tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Törende ayrıca 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili şiirler okundu ve halk oyunları gösterisi gerçekleşti.