Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ekipleri Çorlu'da Çalışmalarına Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdülüğü Ekipleri, Tekirdağ'ın dört bir tarafından çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çorlu'da çalışmalarını sürdüren ekipler, ilçe kavşak içi yön levhalarını yeni gelişmeler doğrultusunda değiştiriyor. Eskiyen levhalar yenileriyle değiştirilirken yeni açılan yerler, Adalet Sarayı ve Çorlu Diş Hastanesi levhaları da mevcut yön levhalarına ekleniyor.

Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerinin 11 ilçede çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirterek, "Tüm şube müdürlüklerimiz gibi trafik hizmetleri ekiplerimiz de Tekirdağ'ın 11 ilçesinde çalışmalarına devam ediyor. Trafik yön levhaları bir yandan yenilenirken diğer taraftan da yeni yerler yön levhalarına ekleniyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı olarak tüm şubelerimizle birlikte belirli bir program dahilinde il genelinde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" dedi.