Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Başkan Albayrak'a Brifing Verdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile yılsonu değerlendirme toplantılarına devam ediyor.

2014 yılının sonuna yaklaştığımız günlerde daire başkanlıklarının faaliyetlerini dinlemek, 2014 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak, 2015 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile  bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Atıcılar İş Merkezi ek hizmet binası toplantı salonunda yapılan ve Genel sekreter Murat Yazan'ın yanısıra,  Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Danışmanlar Fatih Ünsal, Neşat Erdoğan ve Teftiş Kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı'nın hazır bulunduğu toplantıda Başkan Albayrak, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hamdi Pekel'den 2014 yılı içinde yapılan çalışmalar ve 2015 yılında hayata geçirilecek projelerle ilgili brifing aldı.