Karadeniz Mahallesi'nde Evi Yanan Vatandaşa Yardım

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı 17 Ekim 2015 Cumartesi günü elektrik kontağı sonucu çıkan yangında evini kaybeden aile için harekete geçti.

Karadeniz Mahallesi Sayar Sokaktaki ev gece iki civarında çıkan yangın ile kullanılamaz duruma geldi. Olayı yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü Şube Müdür V. Zeynep Çalışkan, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nden Elif Yüncüayar yanan eve giderek Mahalle muhtarından detaylı bilgi aldı.

HER TÜRLÜ YARDIM YAPILACAK

Kısa süreliğine komşularının yanında kalan aile ile görüşen Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, ailenin bilgilerini alarak hemen harekete geçilmesi için gerekli talimatları verdi. İhtiyaçların belirlendiği aile için imkanlar dahilinde her türlü yardımın yapılacağı bildirildi.