TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Engelsiz Tekirdağ İçin Çalışıyor
Büyükşehir Engelsiz Tekirdağ İçin Çalışıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğünün koordinasyonunda yürütülen projeler hayata geçmeye başladı. Toplumsal bütünleşmenin esas alındığı, engelli ve yaşlı vatandaşların tam bağımsız hareket etmelerinin önünün açılması için yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Engelli vatandaşlar ile sürekli koordinasyon içerisinde olduklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın sorunları ile yakından ilgileniyoruz. İnsan odaklı bir çalışma yürütüyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan tüm engelli ve yakınlarına eşit hizmet etme anlayışı içerisindeyiz'' dedi.

İlk etapta üç Pilot ilçede (Malkara, Süleymanpaşa ve Çorlu) hayata geçen engelsiz tuvaletlerin bir başlangıç olduğunu, 2016 yılı içersin de bu çalışmaların ve hizmetlerin çeşitliliğinin daha da artarak devam edeceğini belirten Başkan Albayrak, ayrıca çok kısa sürede tam donanımlı engelli hizmet aracının da engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın hizmetinde olacağını, `'ENGELSİZ KENT MARKA ŞEHİR TEKİRDAĞ'' oluşana kadar durmadan ve yılmadan çalışacaklarını söyledi.   

Güncel Haberler