Başkan Kadir Albayrak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Süleymanpaşa'da düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleşen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar da yer aldı.

Tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, halk oyunları gösterisi ve müzik dinletisi ile son buldu.