Aile İçi İletişim, Evlilik ve Boşanma Konulu Eğitim Semineri Düzenlendi

05 Ocak 2018 Cuma günü, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda, Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezi tarafından, Süleymanpaşalı kadınlara "Aile İçi İletişim, Evlilik ve Boşanmaların Hukuki Boyutları" ile ilgili bilgilendirme semineri düzenlendi.

Seminer Psikolog Damla Erkan'ın "Eşler Arasındaki İletişim Sorunları ve Çözüm Önerileri" sunumu ile başladı, Psikolog Meltem Şentürk'ün "Anne Baba ve Çocuklar Arasındaki İletişim" konusu ile devam etti. Seminerin son bölümünde Sosyal Hizmet Uzmanı Simge Nur Öksüz "Evlilik ve Boşanmaların Hukuki Boyutu" ile ilgili sunumunun ardından, yaklaşık 2 saat süren seminer soru-cevap şeklinde devam etti.

Seminere katılanlar, seminer konularını çok dikkatli ve ilgili bir şekilde takip ettiler. Katılımcılar; seminerlerin devamını istediklerini belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler.