Başkan Albayrak Radyo Can'da Gazeteci Özkan Dikmen'in Konuğu Oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Gazeteci Özkan Dikmen'in konuğu oldu.

Radyo Can'da Açık Alan Programı'nda Gazeteci Özkan Dikmen'in konuğu olan Başkan Kadir Albayrak, il genelindeki çalışmalar ve projeler ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Albayrak iki bölüm olarak yayınlanan programda Dikmen'in yanı sıra programa mesaj atarak soru soran vatandaşların da sorularını yanıtladı. 11 ilçede yürütülen çalışmaları ve hayata geçen projeleri detaylarıyla dinleyicilerle paylaşan Başkan Albayrak, "Görev süresi boyunca çok yoğun bir çalışma temposu ile bu günlere geldik. Kendim için zaman ayırmadan tüm gücümüzle hizmet veriyoruz. Tüm enerjimizi Tekirdağ'ın hizmeti için harcıyoruz. Her şey daha yaşanabilir, sorunsuz ve mutlu bir Tekirdağ için" dedi.