TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Kahve Molası Programının Konuğu Oldu
Başkan Albayrak Kahve Molası Programının Konuğu Oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Cep Tv'nin Kahve Molası Programında Ercan Kılıçlı ve Gülgün Pala Keçeci'nin canlı yayın konuğu oldu.

Programda Kılıçlı, Keçeci ve programı dinleyen vatandaşların sorularını yanıtlayan Başkan Kadir Albayrak, "Afrin'den acı haberler alıyoruz. Kalbimiz Afrin'de. Konu milli bir mesele olunca, siyaseti bir kenara bırakmak lazım. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Askerlerimizin sağ salim dönmelerini diliyorum. Çorlu, sanayisi ve aldığı göç sonucu, yoğun nüfusu itibariyle 11 ilçemiz arasında önem verdiğimiz ilçeler arasında yer almaktadır. Çorlu, Ergene ve Çorlu olarak ikiye bölünmeden önce yoğun göç alan, geniş bir alana sahipti. Çorlu Belediye Başkanımız, uzun bir dönem boyunca ilçeye çok büyük hizmetler yapmıştır. Bu anlamda Çorlu ilçesi hizmetlerin birçoğunu almış durumda. Fakat Çorlu ilçemizde yarım kalan hizmetler var. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, ihtiyaçlar dahilinde ilçemizde birçok çalışma ve proje yürütüyoruz. Sadece Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi değil, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün de (TESKi) ilçede tamamladığı 16, devam eden 5 çalışması var. Çalışmalarımız devam edecek" dedi.

"Vatandaşlarımız Bize Güvenmeye Devam Etsin"

Başkan Kadir Albayrak sözlerine "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni kurulan 14 büyükşehir içinde, geçen kısa bir süreçte 3 kalite belgesi alarak zor olanı başardı. Vatandaşlarımız bize güvenmeye devam etsin. Çalışmalarımızı zaman gözetmeden hizmet aşkıyla gerçekleştiriyoruz. Görev süremizin sonuna kadar aynı özveri ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum" devam ederek programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Programda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün ve Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral ilçede sürdürülen çalışmalar ile ilgili bilgiler vererek sorulara açıklık getirdi.