"Kadın Sağlığı Eğitimi" programı başlatıldı

Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezi; Kadınların ve ailelerin yaşam ortamlarını iyileştirecek temel koruyucu sağlık davranışlarının geliştirilmesi ve sağlık kurumlarından koruyucu sağlık hizmeti talep bilincinin artırılması amacıyla, Süleymanpaşa Sosyal Dayanışma Merkezi kurslarına katılan kursiyerlere 13 haftalık "Kadın Sağlığı Eğitimi"  programını başlattı. Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezi Sosyal Hizmet Uzmanı Simge Nur Öksüz ile yürütülen program, haftada bir gün 90 dakika sürecek ve 1 Haziran'da sona erecek. Yıl içerisinde yeni grupların da açılacağı eğitim Süleymanpaşa'da eğitime katılmak isteyen tüm kadın vatandaşlarımızla sürekli olarak devam edecek.