UKOME Kasım Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı
23/11/2016 10:32:41
UKOME Kasım Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve  Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) 2016 yılı Kasım ayı olağan toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında yapılan toplantıda bir önceki toplantının kısa değerlendirmesi yapıldı.

Toplantıda, komisyona gönderilen evraklar görüşülürken, ilçe belediyelerinin oluşturduğu konu ve gelen talepler görüşülerek karara bağlandı. Araştırılması ön görülen diğer konular da alt komisyonlara havale edildi.

Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal, Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz da hazır bulundu.