Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Vakıflar Mahallesinde incelemelerde bulundu
28/01/2017 17:05:38

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ergene'ye bağlı Vakıflar Mahallesinde çalışmaları bitirilen altyapı ve kanalizasyon hattında inceleme yaparak yetkililerden bilgi aldı.

Vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Albayrak vatandaşların isteği doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Muhtar Vahdet Aksan ile de görüşerek mahalle ile bilgiler alan Albayrak Vakıflar Mahallesinin de yaşam standardı yüksek bir mahalle haline geldiğini söyledi.