Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ergene'de Doğal Ürünler Pazarı'nı Ziyaret Etti
28/01/2017 17:31:23

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile beraber Ergene Belediyesi tarafından Çorlu'da bir alışveriş merkezinde açılan "Ergene Doğal  Ürünler Pazarı" ile bayanların kendi elleriyle yaptığı el işlerinin sergilendiği sergi alanını ziyaret etti.

Pazarda bayanlarla sohbet ederek ürünleri inceleyen ve bilgiler alan Başkan Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin doğal ürünler pazarlarına çok sıcak baktığını belirterek "Bunun örneğini de Malkara'ya bağlı Sarıpolat ve Elmalı köylerinde açtığımız doğal ürünler, köy pazarlarıyla gösterdik ve halkımızın hizmetine sunduk. Bu çalışmasından dolayı ve Ergeneli bayanları bir araya getirdiği için Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'e teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.