100. Yıl Mahallesinde Kavşak Düzenlemesi
10/02/2017 18:18:40
100. Yıl Mahallesinde Kavşak Düzenlemesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ile Fen İşleri Daire Başkanlığının  yoğun çalışması sonucu oluşturulan Süleymanpaşa İlçesi  100. Yıl Mahallesi Ekrem Tantı Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesini Atatürk Bulvarına bağlayan kavşak kullanıma açıldı.

Kavşağa gelerek inceleyen ve Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram ile Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil'den bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak açılan Kültür Sitesi Işıklı Kavşağı ile 100. Yıl Mahallesinden gelen araçların trafik akışının sağlandığını söyledi.

Yeni düzenleme ile 100. Yıl Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar Atatürk Bulvarına ve sahil yoluna rahatça ulaşabilecek.