BAŞKAN ALBAYRAK MALKARA KAYMAKAMLIĞINI ZİYARET ETTİ
14/02/2017 08:15:00
BAŞKAN ALBAYRAK MALKARA KAYMAKAMLIĞINI ZİYARET ETTİ

Bazı ziyaretler ve çalışmalar için Malkara ilçesinde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Malkara Kaymakamlığını ziyaret etti.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,  Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın ile  diğer yetkililerin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Albayrak kısa bir süre önce göreve atanarak görevine başlayan  Malkara Kaymakamı Erkan Karahan'a yeni görevinde başarılar diledi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Albayrak `Bu soğuk kış gününde bizi sıcak karşıladığınız için teşekkür ederim. Hizmetlerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da akmaya devam edecek. " dedi.