AFAD İl Müdürü Recep Erol'dan Başkan Albayrak'a Ziyaret
28/02/2017 09:59:52
AFAD İl Müdürü Recep Erol'dan Başkan Albayrak'a Ziyaret

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri çerçevesinde Tekirdağ İl AFAD  Müdürü Recep Erol beraberindeki heyetle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

AFAD'ın yaptığı  çalışmalarla ilgili bilgiler veren AFAD İl Müdürü Erol deprem haftasında yapacakları etkinliklerle vatandaşları deprem konusunda bilinçlendireceklerini söyledi.

AFAD'ın çalışmalarını beğenerek yakından takip ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "AFAD'ı yaptığı yararlı çalışmalardan dolayı kutluyorum" dedi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Sevim Avcı Yener de  Büyükşehir Belediyesinin deprem ile ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.