BAŞKAN ALBAYRAK'TAN ASKERİ OKULLARIN GERİ AÇILMASINA DESTEK
22/04/2017 16:56:34
BAŞKAN ALBAYRAK'TAN ASKERİ OKULLARIN GERİ AÇILMASINA DESTEK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Türkiye Emekli Subaylar Derneği Tekirdağ Şubesinin kısa bir süre önce kapatılan Askeri Okulların Açılması için düzenlediği basın toplantısına katıldı.

Üç Kemaller Meydanı (Tuğlalı Park)ta gerçekleştirilen ve Türkiye Emekli Subaylar Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Em. Alb. Recep Yıldız'ın ev sahipliği basın açıklamasında kapatılan Askeri Okulların geri açılması gerektiği vurgulandı.

Türkiye Emekli, Subaylar Derneği Tekirdağ Şubesinin her zaman yanında olduklarını ve kendilerine destek verdiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kapatılan Askeri Okulların ordunun yetişmiş asker ihtiyacını karşıladığını söyledi ve "Askeri Okullar derhal geri açılması gerekir" dedi.