BAŞKAN ALBAYRAK SÜLEYMANPAŞA VE ÇORLU İLÇELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
22/04/2017 17:33:40
BAŞKAN ALBAYRAK SÜLEYMANPAŞA VE ÇORLU İLÇELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa ve Çorlu ilçesinde yapılan bazı çalışmaları inceledi.

Süleymanpaşa ilçesi Çınarlı Mahallesi Osman Kavrakoğlu Caddesinde  başlayan beton asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Vatandaşlarımıza sabır ve hoşgörülerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Basın yayın Halkla İlişkiler daire Başkanı Ahmet Poyraz ile beraber Çorlu ilçesi  Orion AVM'nin bulunduğu bölgede Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım daire Başkanlığı tarafından yapılan kavşak düzenlemesi çalışmalarını da inceleyen Başkan Albayrak " Bu düzenlemeyle buradaki trafik akışı da daha rahat sağlanacak " diye konuştu.