BAŞKAN ALBAYRAK SÜLÜN AİLESİNE TAZİYEDE BULUNDU
23/04/2017 18:45:09
BAŞKAN ALBAYRAK SÜLÜN AİLESİNE TAZİYEDE BULUNDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak rahatsızlanarak hayatını kaybeden Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı, eski Milletvekili, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün'ün  cenaze törenine katılarak ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Sülün'ün cenazesi Marmara Ereğlisi Cedit Ali Paşa Camiinde İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Marmara Ereğlisi mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine çok sayıda aile dostları ve yakınları katıldı.

Enis Sülün'ün vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak Tekirdağ'a sayısız hizmetleri bulunan Enis Sülün'e Allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.