TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun
30/08/2017 12:29:43
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bir kahramanlık destanı olan 30 Ağustos Zaferini, 95. yılında heyecan ve coşku içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bağımsızlığından hiçbir zaman ödün vermeyen Türk milleti, Kurtuluş Savaşı'nda, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, yurdumuzu işgal eden sömürgeci devletlere karşı varoluş mücadelesi vermiştir. Bir kahramanlık destanı olan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nde Yunan Ordusu'na karşı kesin ve büyük bir zafer elde edilmiştir. Kurtuluş Savaşı'nın askerî safhasını sona erdiren 30 Ağustos zaferi, bağımsız, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasının yolunu açmıştır.

Ülke olarak sahip olduğumuz kazanımları, atalarımızın vermiş oldukları mücadeleye borçluyuz. Bizlere düşen en önemli görev Ata'mızın bizlere emaneti olan bu güzel yurda en iyi şekilde sahip çıkmaktır. Ülkemizi tehdit eden ve zarar vermeye çalışan her türlü harekete karşı tek vücut halinde hareket etmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zaferi'nin 95'inci yıl döneminde, Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor ve tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.

 

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.