Başkan Albayrak Kurban Pazarlarını Gezdi, Üreticilerle Bayramlaştı
30/08/2017 15:24:09
Başkan Albayrak Kurban Pazarlarını Gezdi, Üreticilerle Bayramlaştı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Danışman Neşat Erdoğan, Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan ve Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan ile beraber Süleymanpaşa ve Çorlu ilçelerinde kurulan kurban satış ve kesim alanlarını ziyaret etti.

Hayvan üreticilerinin  ihtiyaç ve isteklerini dinleyerek Kurban Bayramlarını kutlayan ve hayırlı işler dileyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak çalışmalar hakkında bilgi aldı ve  pazarlığa tutuşan vatandaşları izledi.

Vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını daha da hızlandırdığını belirten Başkan Albayrak  vatandaşların güzel bir bayram geçirmelerini temenni etti.