BAŞKAN ALBAYRAK ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONUNA KATILDI
30/08/2017 21:50:39
BAŞKAN ALBAYRAK ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONUNA KATILDI

Tekirdağ  Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  eşi Gülseren Albayrak ile beraber Tekirdağ Valiliği tarafından Ramada Otelde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı 95. yıl Resepsiyonuna katıldı.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'ın  ev sahipliğini yaptığı resepsiyona ayrıca diğer protokol  üyeleri de yoğun ilgi gösterdi.

Masaları tek tek gezerek katılanlarla sohbet eden ve bayramlarını kutlayan Albayrak hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Resepsiyonda kısa bir konuşma yapan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan "30 Ağustos milletimizin tarihte eşi görülmemiş bir varoluş mücadelesini sergilediği kurtuluş savaşını sonlandıran zaferdir" dedi.