Başkan Kadir Albayrak Ahilik Haftası Etkinliklerine Katıldı
19/09/2017 10:20:36
Başkan Kadir Albayrak Ahilik Haftası Etkinliklerine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ahilik Haftası dolayısıyla düzenlenen Çelenk Sunma ve Ödül Törenlerine katıldı.

Valilik önünde gerçekleşen Çelenk Sunma törenine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Tekirdağ  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın katıldı. Tören, Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından son buldu. Tuğlalı Park'ta gerçekleşen ve Vali Mehmet Ceylan'ın da yer aldığı ödül töreninde Fikri Güner'e yılın ahisi, Yasin Südüpak'a yılın çırağı ve Melih Eren'e de yılın kalfası ödülleri verildi. Yılın kalfası ödülünü Başkan Kadir Albayrak takdim etti.

Başkan Kadir Albayrak gerçekleşen törenin ardından Yılın Ahisi, Kalfası ve Çırağı,Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası Temsilcilerini makamında ağırladı.